Belgia

Geir Ludvig Fevang – Sporting Lokeren
Kom inn etter 62 minutter i bortekampen mot Mons, som endte 3-3.

Tom Høgli – Club Brugge
Spilte hele kampen i torsdagens Europa league, da Brugge sensjasjonelt slofjorårets finalist Braga med 2-1 borte i Portugal. Spilte også hele kampen dadet ble 1-1 borte mot Beerschot.

Alexander Mathiesen – Lierse
Ble byttet inn i pausen da Lierse tapte 2-0 borte mot Standard Liege.

Danmark

Rune Ertsås – Vejle
Ingen kamper sist uke.

Christian Grindheim – FC København
Spilte hele kampen da FCK fikk juling av Standard Liege, 3-0 tap i Belgia.
Ble byttet inn i pausen da det ble 1-1 hjemme mot AGF.

Atle Roar Håland – AGF Aarhus
Spilte hele kampen da AGF grede 1-1 i Parken mot FCK.

Espen Ruud og Tore Reginiussen – Odense
Begge nordmennene spilte hele kampen da OB tapte 2-0 hjemme mot Fulham i Europaligaen.
Var igjen på plass da OB slo Køge 2-1 i ligaen.

Jarl Andrè Storbæk og Ander Østli – SønderjyskE
Begge to spilte hele kampen mot Nærdsjælland, som endte med 1-0 tap. Østlipådro seg et gult kort etter 74 minutter.

Kjetil Wæhler – Aalborg
Spilte hele kampen da Aab tapte 2-1 for Lyngby mandag. Fikk gult kort etter 70minutter. Var på plass og spilte hele kampen mot Silkeborg. Det endte 1-1,Wæhler pådro seg gult kort også her, etter 28 minutter.

England

Brede Hangeland og John Arne Riise – Fulham
Brede Hangeland spilte hele kampen da Odense ble feid av banen med 2-0. JohnArne Riise satt på benken hele kampen. Både Riise og Hangeland spilte helekampen da Fulham lagde et fyrverkeri hjemme på Craven Cottage, 6-0 ble det overQPR. Hangeland pådro seg gult kort etter 69 minutter.

Morten Gamst Pedersen – Blackburn
Startet, men ble byttet ut etter 35 minutter da Blackburn tapte 1-0 for Evertonhjemme på tirsdag. Spilte hele kampen da Manchester City ble for sterke med 0-4på lørdag.

Petter Vaagan Moen – Queens Park Rangers

Jonathan Parr og Steffen Iversen – Crystal Palace
Parr ble byttet inn etter 51 minutter da Palace slo Brighton 3-1 på tirsdag.
Han spilte også hele kampen da det ble 2-2 mot West Ham lørdag.

John Carew – West Ham
Kom inn etter 64 minutter da West Ham tapte 1-0 for Ipswich på tirsdag.
Kom inn etter 68 minutter mot Crystal Palace og utlignet til 2-2 etter 80minutter.

Erik Huseklepp og Bjørn Helge Riise – Portsmouth
Huseklepp spilte hele kampen for Portsmouth og avgjorde kampen feil vei med etselvmål på overtid da Portsomuth tapte 3-2 for Peterborough. Bjørn Helge Riisespilte 85 minutter. Huseklepp spilte hele og Riise startet, men ble byttet ut ipausen, da det ble 1-0 tap for Leeds på lørdag.

Torbjørn Agdestein – Bath City
Agdestein satt på benken hele kampen da det ble 3-0 tap for Ebbsfleet United.

Erik Tønne – Sheffield United

Ranbir Marwa – Ebbsfleet United
Spilte hele kampen da det ble 3-0 seier over Bath City og var igjen på plass ogspilte 90 minutter da Wrecham ble for sterke og vant 1-0.

Estland

Geir Andrè Herrem og Erik Midtgarden – Flora Tallin
Begge to spilte for Floras andrelag da Tamme Auto ble slått 3-2. Midtgardenfikk 45 minutter, mens Herrem ble byttet ut etter 65 minutter. Han pådro segogså et gul kort.
Midtgarden ble byttet inn etter 78 minutter da Flora slo Kuressaare 2-1 lørdag.Geir Andrè Herrem satt på benken hele kampen.

Frankrike

Daniel Braaten – Toulouse
Braaten fikk 70 minutter før han ble byttet ut, da Sochaux ga Toulouse 3-0 isekken.

Alexander Tettey – Stade Rennes
Spilte hele kampen da Rennes greide 1-1 hjemme mot Atletico Madrid i Europaligaen. Fikk også en omgang mot Lille, der Rennes tapte 2-0. Han pådro seg gultkort etter 31 minutter.

Fredrik Strømstad – Le Mans UC 72
Spilte 72 minutter da det ble 1-1 mot Troyes. Satt på benken hele kampen da LeMans slo Istres 2-1 fredag.

Alexander Ødegaard – FC Metz
Ødegaard startet på benken, men kom inn etter 54 minutter da Metz tapte 1-0 motClermont fredag.

Marcus Pedersen – Vitesse
Kom inn etter 75 minutter da Vitesse spilte 1-1 mot Heerenveen på lørdag.

Qatar

Pa-Modou Kah – Al-Khor SC
Spilte hele kampen da Al-Khor spilte 0-0 mot Al Rayyan på fredag.

Skottland

Thomas Kind Bendiksen – Rangers

Thomas Rogne – Celtic
Satt på benken hele kampen da Celtic tapte 2-0 borte mot Hearts søndag.

Spania

Vadim Demidov – Real Sociedad
Spilte hele kampen i Sociedads 2-1 tap mot Athletic Club søndag.

Sverige

Christian Brink og Roger Risholt – GIF Sundsvall
Christian Brink spilte hele kampen da Sundsvall vant 6-0 over Angelholm og tokover tabell ledelsen i svensk førstedivisjon. Roger Risholt satt på benken helekampen.

Petter Furuseth – Hammarby

Jørgen Skjelvik, Ardian Gashi, Thomas Sørum og ErlendHanstveit – Helsingborg
Erlend Hanstveit spilte hele kampen da Helsingborg spilte 1-1 hjemme motNorrköping søndag. Ardian Gashi spilte 73 minutter, mens  Jørgen Skjelvik satt på benken. Thomas Sørumspilte ikke for de nykronede svenske mesterne.

Steinar Strømnes – Åtvidaberg

Øyvind Gram – Gefle

Eirik Dybendal – Oddevold
Dybendal spilte hele kampen og scoret etter 60 minutter da Oddevold sloHusqvarna 4-0 i svensk 2. Divisjon.

Dinko Felic – Syrianska
Spilte 56 minutter mot Djurgården da det endte 0-0 søndag. Syrianska ligger iøyeblikket på kvalifiseringsplass i Allsvenskan, med to kamper igjen å spille.

Tsjekkia

Øivind Gill – Predni Kopanina

Tyrkia

Azar Karadas – Kasimpasa

Tyskland

Mohammed Abdellaoue og Henning Hauger – Hannover 96
Moa spilte 76 minutter da Hannover møtte Vorskla i Europa ligaen og scoret etnydelig mål etter 32 minutter. Henning Hauger satt på benken hele kampen. Moaspilte også 61 minutter mot Werder Bremen søndag og scoret ett fantastiskhat-trick da Hannover slo Bremen 3-2. Henning Hauger satt på benken hele kampenogså her.

Per Ciljan Skjelbred – Hamburger SV
Satt på benken hele kampen da Hamburg tapte 2-1 for Schalke søndag.

Joshua King og Håvard Nordtveit– Borussia Mönchengladbach
Håvard Nordtveit kom inn etter 69 minutter da Gladbach tapte 1-0 for Freiburglørdag.

Flamur Kastrati – MSV Duisburg
Kastrati kom inn etter 81 minutter da Duisburg tapte 1-0 for Paderborn søndag.

Ungarn

Liban Abdi - Ferencvárosi TC
Spilte for andrelaget på lørdag og scoret hat-trick da Fehervar II ble slått5-3. Han ble byttet ut etter 70 minutter.