lørdag 1. oktober 2011

Mest spennende unge spillere i Tippeligaen 2011 – Del 2


Midtbanemotorene

Fredrik Haugen

Født: 13.06. 1992
Hjemsted: Bergen
Klubb: Brann
Tidligere klubber: Løv-Ham
TL kamper/mål: 20/2

Den unge midtbanespilleren på Brann ble hentet foransesongen av Brann-fansen selv og har fått gitt mye tilbake ved å bli en spillerman kan regne med når han kommer inn i kampen. Haugen har ikke spilt mer enntre kamper fra start denne sesongen, men det har vært vanskelig å spille seginn i et Brann lag som har vært en positiv overraskelse denne sesongen. Innhopphar det derimot vært nok av og han har vært på banen i de fleste avBergens-laget sine kamper denne sesongen. I August kom han inn og scoret motViking i cupen og reddet straffespark konkurranse som Brann vant. To ukertidligere hadde han også avgjort kampen mot Viking i ligaen, med en sen scoringetter innhopp. Meget spennende spiller som sikkert kan spille seg til fastplass allerede neste sesong.

Straffekonk: Bernt Hulsker utfordrer Fredrik Haugen til straffekonkurranse


Valon Berisha

Født: 07.02. 1993
Hjemsted: Egersund
Klubb: Viking
Tidligere klubber: Egersund
TL kamper/mål: 36/4

Valon Berisha har lenge vært kjent som et stortalent i norsksammenheng og har allerede vært i søkelyset til storklubber som blant annetChelsea og Manchester City. Han har gått gradene på det norske U-landslaget ogvært med hele veien fra U-16 til U-21. Vært en av årets mest positive på etViking lag som har fått mye negativt. Hans første mål i Tippeligaen kom 31.Oktober 2010 mot Lillestrøm og det var også med i kåringen til årets mål. Ermest kjent som en spiller som kan trykke til litt i taklingene, men samtidig besitteren meget slepen teknikk. Vi har ikke vært for vane å ha sett slike spillere idet siste, da det enten har vært enten det ene eller det andre.Landslagsdebuten er nok ikke så langt unna, hadde han spilt på et lag som haddevært bedre i år så er jeg sikker på det allerede hadde vært snakket om.


                        Første scoring: Valon Berisha første mål i TL, fra de siste rundene i fjor.


Etzaz Hussain

Født: 27.01. 1993
Hjemsted: Ski
Klubb: Fredrikstad
Tidligere klubber: Langhus, Manchester United og Vålerenga
TL Kamper/mål: 16/0

Fredrikstad fikk den juvelen av en midtbanespiller daVålerenga ikke ville ha han. Etter en lang tid i akademiet til Manchester Uniteduten å slå helt igjennom, så havnet han i VIF. Etter å ha funnet ut at han ikkepasset sammen med resten av laget gikk altså turen til Fredrikstad. IFredrikstad har han helt klart vært en av FFK’s beste spillere i år. Kanskjeden beste. Høydepunktet hans kom nok i kvartinfinalen i cupen mot Molde, da hansendte Molde ut av cupen med et langskudd i ekstraomgangene. Det er også deteneste målet han har scoret for FFK,for det står fortsattt null imålprotokollen i Tippeligaen. Er mye mer en tilrettelegger sådan og står med 7assists. Er en spiller som innimellom viser de mest utrolige fintene og slårofte nydelig pasninger med venstrebeinet sitt. Hussain virker til å bli bare bedreog bedre i FFK trøya og jeg er helt sikker på at vi vil få høre masse om dennespilleren i fremtiden.


                           Hussain 2011: Det beste fra Hussain så langt i år.




http://bloggurat.net/kart/registrere/8658/rakkestad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar