torsdag 1. mars 2012

Norge kan bedre enn mot Nord-Irland


Etter norsk 3-0 seier mot Nord-Irland på Windsor Park i Belfast onsdag, er folk sånn passelig fornøyd. Mye på grunn av resultatet. Sannheten er at det resultatet ikke reflekterer hvordan kampen var i det hele tatt. Kampen var preget av mange slurvefeil, dårlig pasningskvalitet og mye slett forsvarspill bakover. Dessuten var kampen aldri spennende og inneholdt et tempo disse gutta burde være for gode for. En god Rune Almenning Jarstein holdt oss derimot inne i kampen og flere av redningene hans ble direkte avgjørende. Med tanke på at neste motstander er England, så er ikke dette godt nok. Spiller vi som dette mot "Three Lions" så kan vi fort få noen stygge sifre imot.

Igang på landslaget: Håvard Nordtveit scoret sitt første landslagmål mot Nord-Irland igår. (Foto: Wikimedia Commons: Borusse86)

Noen gledelige ting var det også. At Håvard Nordtveit scorer sitte første mål i sin tredje kamp med flagget på brystet og at vi stort sett scorer på de mulighetene vi får, for det er ingen ulempe å være effektive heller. Uansett det er et stykke igjen til noen av de kampene under her.

Norge slår Nederland 2-1 i 1992

Norge slår England 2-0 i 1993

Norge slår Brasil 4-2 i 1997 (1. omgang)

Norge slår Brasil 4-2 i 1997 (2. omgang)


Ble du imponert av Norges kamp mot Nord-Irland?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar