torsdag 23. februar 2012

23. februar - Dagens overganger og overgangsrykter



Bekreftede overganger


Vieux Sane (Diambars ---> Bodø/Glimt)
Bodø/Glimt henter nok en Sengaleser i Vieux Sane, etter at de hentet Pape Ndiaye tidligere i år. Sane kommer også fra talentfabrikken Diambars, som fortsetter å spytte ut talenter til Norge.
- Hvis alt går som vi ønsker, er Sane på plass og spilleklar til vår neste kamp i Nordlandshallen på søndag, sier Glimts trener Cato Hansen til Avisa Nordland.


Overgangsrykter


Geir Ludvig Fevang (Lokeren ---> Haugesund)
TV2 Sporten melder at Geir Ludvig Fevang kan bli Haugesund spiller. Fevang har vært i Belgiske Lokeren i to år etter at han meldte overgang fra Start i 2010. Haugesund kan allikevel ikke bekrefte overgangen.
- Vi kommenterer aldri navn på spillere vi forhandler med, og kan derfor ikke si noe om dette heller, sier Haugesunds sportsdirektør Asbjørn Helgeland til TV2 Sporten.


Bjørn Helge Riise (Fulham ---> Viking)
TV2 Sporten meldte igår at Bjørn Helge Riise var klar for Viking og at dette var bekreftet via en muntlig avtale. Aftenposten melder at dette ikke stemmer, men at Riise ønsker seg tilbake til Norge allerede til sommeren, når kontrakten med Fulham går ut.

Hvor havner Riise?: Ryktene om Viking interesse for Bjørn Helge Riise, kan ikke bli helt avkreftet ennå. (Foto: Mikhail Slain)

Osman Sidibe (Jove Espanol ---> Viking)
Sidibe har spilt for U-20 landslaget til Guinea og spiller i det fjerde høyeste nivået i Spania. Vikings trener Åge Hareide sier til Aftenbladet at det høyst sannsynlig ikke blir noe kontrakt, men at om han imponerer kan en overgang bli aktuelt senere. Sidibe bekler posisjonen midtstopper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar