torsdag 6. oktober 2011

På topp og bunn – Utenlandsproffer (Uke 39)


Ny spalte som kommer til å handle om våre utenlandsprofferog hvem, hva og hvor de gjorde det eventuelt bra eller dårlig sist uke.

Topp 5

1. Mohammed Abdellaoue (2/4)
- Moa er i storform. Spilte bra i Europa liga kampen mot Vorskla og kronet dethele der med en scoring. Det var ingenting i forhold mot det han gjorde motWerder Bremen. Scoret hat-trick og det med bare en drøy time på banen, før hanaltså måtte ut med skaden som høyst sannsynlig setter han ut mot Kypros nå. Deter veldig synd hvis Kypros kampen blir avgjørende og om Norge kan berge enandreplass i gruppespillet til EM.


Vorskla - Hannover 96 1-2: Moa startet ballet med et typisk skudd


Hannover 96 - Werder Bremen 3-2: Moa holdt målshow hjemme mot Werder



2. Tom Høgli, Club Brugge (2/0)
- Var med på å slå selveste fjorårsfinalist Braga på bortebane i Europa ligaenpå torsdag da han spilte hele kampen. Det må sies at det var slett forsvarspillav Braga i denne kampen, men skal absolutt ikke si noe på seieren til ClubBrugge.



Sporting Braga - Club Brugge 1-2: Imponerende av Høglis lag, Brugge


3. John Carew, West Ham United (2/1)
- Endelig satt den for John Carew! Kom inn med drøye 20 minutter igjen på klokkaog utligner til 2-2. Carew, som ikke har fått fast plass i startoppstillingentil West Ham, kan kanskje begynne å lukte på det nå.

4. Alexander Tettey, Rennes (2/0)
- Spilte en bra match mot Atletico Madrid da Rennes greide 1-1. Rennes varuheldig som ikke ledet mer enn 1-0 utover i kampen. Da satte Atletico innsluttspurten og kronet det hele med en nydelig scoring.


Stade Rennes - Atletico Madrid 1-1: Tettey var med da Atletico ble holdt til 1-1


5. Pa Modout Kah, Al-Khor (1/0)
- Imponerer i pengelandet Qatar for tiden. Har vært en av de beste spillerne iklubben så langt i sesongen og rapporter melder om nok en god kamp da Al-Khorspilte 0-0 mot Al Rayyan. Kah hadde en glimrende sjanse mot slutten av kampen etterbra spill sammen med Dortmunds tidligere spiss Ebi Smolarek, men satt ballenhøyt over.

Bunn 5

1. Erik Huseklepp, Portsmouth (2/0)
- Var helt sist uke med scoring på overtid og er syndebukk denne uke medscoring på overtid, men dessverre for Huseklepp: Feil vei! Avgjør kampen motPeterborough som altså endte med et 3-2 tap.

2. Morten Gamst Pedersen (2/0)
- Vært ute med skade, men er tilbake uten å imponere.Fikk 4-0 i sekken av City sist. Karrieren har vært på hell lenge i Blackburn nåog det spørs om det ikke hadde vært lurt av Gamst å forlate det synkendeskipet. Laget ligger på 19. plass så langt og imponerer på ingen måte noen.

3. Daniel Braaten, Toulouse (1/0)
- Braaten har hatt noen kamper både over og under pari denne sesongen. Sist fikk han70 minutter da Sochaux vant 3-0. Meget svakt av Braaten og laget hans idetToulouse i øyeblikket ligger på fjerdeplass i Ligue 1.

4. Alexander Mathiesen, Lierse (1/0)
- Fikk spille andreomgang i 2-0 tapet mot Standard. Har fått startet overraskende mange kamper denne sesongen, men for Lierse serdet ikke ut til å lønne seg. Har ikke imponert på et Lierse lag som forøyeblikket ligger fjerdesist i Belgia.

5. Christian Grindheim, FCK (2/0)
- FCK gikk på et par smeller forrige uke. Tapte først hele 3-0 mot StandardLiege i Europa ligaen og greide så bare 1-1 hjemme mot AGF. Spilte hele kampen i det noe flaue tapet i Europa og andreomgang da FCK så bedre ut mot AGF.


Standard Liege - FC København 3-0 : Det ble ingen hyggelig kveld for danskene og da spesielt ikke på cornere.


(Kamper og mål sist uke i parentes)

- Vært vanskelig å begrunne både bra og dårlig bortsett fra Moa og Huseklepp, siden ingen av de andre nordmennene utpreget seg spesielt i de andre kampene. Per dags dato har vi ingen "viktige" utenlandsproffer, bortsett fra Moa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar