torsdag 29. september 2011

Mest spennende unge spillere i Tippeligaen 2011 (Del 1)



De lynkjappedriblevingene

Thomas Drage

Født: 20.02. 1992
Hjemsted: Mosjøen
Klubb: Tromsø
Tidligere klubber: Mosjøen
TL-kamper/mål: 40/3

Driblevingen Thomas Drage på Tromsø ser ut til å bli en avTromsøs viktigste bidragsytere i 2011. Den meget offensive venstrevingen harvært delaktig i over halvparten av Tromsøs scoringer i år og har virkelig fåttgjennombruddet sitt etter at han ble hentet til Tromsø i 2010. I tillegg til ådra seg forbi hvilken som helst spiller i eliteseren så har han også en megetbra innleggsfot. Med Sigurd Rushfeldt og Mos Abdellaoue foran kassa så blir detmål av sånt. Han står hittil med 10 assists og 2 scorede mål nårTippeligasesongen nærmer seg slutten. Denne driblevillige ungutten er absoluttnoe for landslaget i de kommende år, der vi ikke er bortskjemt med teknikere avdenne klassen.


                       God innleggsfot: Thomas Drage (Nr. 21) med to målgivende mot Stabæk.
Joshua Gatt

Født:
29.08. 1991
Hjemsted: Plymouth, USA
Klubb: Molde
Tidligere klubber: SC Rheindorf Altach (Tyskland)
TL-kamper/mål: 20/2

Joshua Gatt kom fra et middels opphold i tysk fotball, mende som fant denne spilleren hadde gjort jobben sin på forhånd. Når Gatt kom inni Molde-lagets første kamp mot Sarpsborg i år, fikk man se hvilke egenskaperdenne spilleren var i besittelse av. Utrolig hurtighet og en gå på og rundtvilje man ikke ser så ofte her til lands. Begynte sesongen som ving og bleetterhvert fast på laget, men har nå funnet seg til rette i en høyrebackposisjon. Det ser ut til å passe han utmerket da han stadig kommer på sugne løpbakfra og får brukt farten sin for det det er verdt. Har allerede debutert forUSA U-20 og står med 2 mål på 2 landskamper der til lands. I årets sesong iTippeligaen har han notert seg for 2 mål og 2 assists.

                        I full fart: Gatts nydelige mål mot Start. Besitter enorm hurtighet.


Jonas Svensson

Født:
06.03 1993
Hjemsted: Verdal
Klubb: Rosenborg
Tidligere klubber: Verdal og Levanger
TL-kamper/mål: 20/2

Jonas Svensson var et ubeskrevet blad for de fleste som erinterressert i norsk fotball foran årets sesong, men etter snart 25 runder medTippeligafotball er han ikke det lenger. Slepen teknikk ut av en annen verden,muligheten til å dra av en mann og samtidig ganske hurtig. Sånn en modernemidtbane motor skal være i disse dager. Det er spennende og se hvor fortSvensson har tatt nivået og har etterhvert blitt fast på et Rosenborg-lag somhar mange meritterte spillere i troppen. Står med 2 mål og 3 assists så langt,men er sådan en spiller som ofte er tredje sist på ballen. Svensson er jeg heltsikker på at vi får se i den røde og hvite landslagsdrakta når tiden er modenfor det. Det trenger ikke å være så veldig lenge til.




                            Opp i vinkel'n: Grei måte å score ett av sine første TL-mål på?



2 kommentarer:

  1. Blir veldig interessant å følge med Svensson fremover ja, virker veldig veldig lovende!

    SvarSlett
  2. Det gjør han så absolutt :)

    SvarSlett