tirsdag 6. mars 2012

6. mars - Dagens overganger og overgangsrykter



Bekreftede overganger


Nery Cardozo (Rubio Nu ---> Viking) (Lån)
Viking har hentet den Paraguyanske angriperen Nery Cardozo. Dette har vært mye diskutert i media de siste dagene og det var bare et spørsmål om tid før avtalen var i orden. Nå er den altså det. Avtalen innebærer et lån for denne sesongen, i tillegg til et opsjon på kjøp. Les mer hos Aftenbladet.


Giancarlo Gonzalez Castro (Alajuelense ---> Vålerenga)
Vålerenga har signert Giancarlo Gonzalez Castro, en 24-årig landslagspiller fra Costa Rica. Spilleren gjennomfører overgangen i sommervinduet.
- Med Castro på plass er det bakre leddet komplett, sier VIF-manager Martin Andresen til klubbens hjemmesider.


Overgangsrykter


Anthony Ujah (Mainz 05 ---> Molde)
VG meldte idag tidlig at Anthony Ujah er interessert i en retur til Norge og Tippeligaen. I det tilfelle kommer han høyst sannsynlig til å spille for Molde.
- Ja, det har vært kontakt og jeg vet at Molde er interessert, sa Ujah selv til VG.


Tilbake til Norge?: Anthony Ujah kan nok en gang få spille i Tippeligaen og i dette tilfelle Molde. (Foto: Wikimedia Commons: ArjenRobbenFan)


Fredrik Stray Tjaum (Mandalskameratene ---> Start)
Start er på utikk etter en ny forsvarspiller, etter at Vindbjarts Simon Larsen glapp og dro til Vålerenga. Start melder at de har Mandalskameratenes Fredrik Stray Tjaum i kikkerten. De er på utkikk etter en spiller som kan bekle flere posisjoner i den bakre firern, og at Stray Tjaum passer bra inn til den idèen. Les mer hos Fædrelandsvennen.

 

3 kommentarer:

  1. herlig blogg, fortsett i denne stilen!!! (men når kommer neste tabelltips, venter i spenning :-))

    SvarSlett
  2. Bra du liker det :) Skal gjøre så godt jeg kan for å fortsette på denne måten. Tabelltipset blir litt forsinket, men 6. plassen vil ihvertfall være ute før helgen :)

    SvarSlett
  3. Sandefjord fotball må på jakt etter ny høyrekant/offensiv midtbane etter at Røyrane skadet seg på LaManga. Noen som har hørt noe om hvem kan være aktuell?

    SvarSlett