fredag 16. mars 2012

16. mars - Dagens overganger og overgangsrykter


Overgangsrykter


Giourkas Seitaridis (Panathinaikos ---> Vålerenga)
Det har vært snakket mye om Hellas veteran Giourkas Seitaridis og en overgang til VIF idag. Ryktene kommer for det meste fra Twitter og det spørs hvor mye hold det er i disse ryktene. Om det skulle skje vil det uansett være en fantastisk signering av Vålerenga. Det som det ihvertfall er noe hold i, er at Vålerenga skal spe på med ihvertfall 2-3 spillere til. Det sier VIF-manager Martin Andresen til Nettavisen idag.


Bekreftede overganger


Boti Goa (Rosenborg ---> Free Agent)
Boti Goas kontrakt med Rosenborg ble opphørt fredag og ivorianeren er nå ikke lenger RBK-spiller.
- Vi er enige om å avslutte kontrakten og Boti står nå fritt til å finne seg en ny klubb, sier Rosenborgs sportslige leder Erik Hoftun til RBK's nettsider.


Zdenek Ondrasek (Ceske Budejovice ---> Tromsø)
Tromsø har inngått en leieavtale med opsjon på kjøp, for tsjekkeren Zdenek Ondrasek. Ondrasek er spiss og har 3 kamper for det Tsjekkiske U-21 landslaget. Les mer på Tromsøs hjemmesider.

 

1 kommentar:

  1. Hei!

    Kom over bloggen din i forbindelse med research for en kampanje, og ønsket derfor å ta kontakt med deg. Jeg jobber for goviral, som kort fortalt er en av de største distributørene av online video content. Vi jobber med merker som Nike, Sony, Samsung osv. Vi startet nettopp en fotballkampanje, og jeg lurte derfor på om det kunne være av interesse for deg. Flott om du svarer på epost malene.balto@goviral.com, så kan jeg sende deg en preview av filmen og forklare konseptet nærmere :) Ser frem til å høre fra deg!

    SvarSlett