onsdag 15. februar 2012

15. februar - Dagens Overganger i Tippeligaen


Steffen Iversen (Crystal Palace ---> Rosenborg)
Etter spekulasjoner den siste tiden, om at Steffen Iversen skulle tilbake til Trondheim og Norge, så kunne diverse medier melde at spissen nå var klar.Iversen kommer fra ett noe mislykket opphold i Crystal Palace, der det bare ble 2 mål på 20 kamper for trønderen. Han kommer da tilbake til klubben han forlot så sent som i 2010.
- Steffen er Rosenborger i sitt hjerte og vi vet hva han står for, sa sportslig leder i Rosenborg Erik Hoftun til RBK's nettsider tidligere ikveld.


Tilbake i Trondheim: Steffen Iversen er klar for Rosenborg for tredje gang i sin karriere. (Foto: Kjetil Ree)


Martin Ørnskov (Silkeborg ---> Viking)
Danske Martin Ørnskov har signert kontrakt med Viking. Legesjekken er fortsatt ikke gjennomført, men Viking satser på at dette går orden iløpet av kort tid. Ørnskov kommer fra den danske klubben Silkeborg, hvor han blant annet spilte sammen med Rosenborg's Jim Larsen. Han har spilt i den danske toppklubben hele sin karriere og står notert med 143 kamper og 8 mål.
- Vi er enige med både klubb og spiller og det som gjenstår er at spilleren består legesjekken. Nå ønsker vi Ørnskov til La Manga fortest mulig, sa administrerende direktør i Viking, Bjarne Berntsen, til Aftenbladet nå ikveld.


Joan Simun Edmundsson (Newcastle United ---> Viking)
Viking har fått godkjent et kontraktstilbud på Newcastle's Færøyske unggutt Joan Simun Edmundsson. Han har til nå vært på lån i Gateshead, en klubb som spiller i Conference National i England. Edmundsson er bare 20 år gammel men kan allerede skimte med 13 landskamper for Færøyene og i tillegg 1 mål. Det eneste som gjenstår er den medisinske testen, som blir gjennomført i morgen. Dette melder Aftenbladet ikveld.

Fra Newcastle til Viking: Færøyske Joan Simun Edmundsson blir veldig snart Viking-spiller. (Foto: Eileen Sandà)

Flere overganger idag?

2 kommentarer:

  1. Gleder meg ekstremt til å se Ivers igjen. Tror han kan gjøre det bra, da den fysiske formen er god :) Så, er han en fargeklatt som det er en liten mangel på i Norsk tippeliga for tiden :)

    SvarSlett
  2. Ja absolutt, spillere som Iversen er det alltid moro og se igjen! :)

    SvarSlett